Bu kapsamda Devteyşti ve Süleymaniye mahallelerinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Canpolat, “Tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor, durmak yok yola devam” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Canpolat, sabahın ilk ışıkları ile birlikte Devteyşti ve Süleymaniye mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde denetledi. İlk olarak Devteyşti Mahallesinde parke onarım çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Buradaki incelemelerin ardından Süleymaniye Mahallesine geçen Başkan Canpolat, burada çalışmaları devam eden ve bitim aşamasına gelen yüzme havuzu ve spor tesisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden tesisin son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Devteyşti Mahallesinde devam eden yeni sokak açma çalışmalarını denetleyen Başkan Canpolat,  burada yaptığı açıklamada Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini belirterek şunları kaydetti: 
“Devteyşti Mahallemizdeki parke onarım çalışmalarını yerinde denetledik. Aynı zamanda Süleymaniye’de bulunan spor tesislerimizi denetledik. Buradaki çalışmalar artık sona doğru geliyor. Bu denetlemelerimizin ardından yine Devteyşti Mahallemizde yeni sokaklarımızı açmaya devam ediyoruz. Buradaki çalışmalardan çıkan malzemeleri de kod farklıyla yüksek olan bölgelerdeki stabilize yol yapım çalışmalarında kullanıyoruz. Şuanda ekiplerimiz sahada hummalı bir çalışma yürütüyor. Sadece Fen İşleri ekiplerimiz değil tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor. Bu minvalde durmak yok yola devam ediyoruz.”

Başkan Canpolat ve beraberindekiler denetimlerin ardından bölgeden ayrıldı.