Başkan Mehmet Canpolat,  merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip, öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.  Bu kapsamda Bağlarbaşı Mahallesinde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, birim amirleri ve teknik ekip eşlik etti. Mahalle sakinleri ile görüşüp, talepleri dinleyen Belediye Başkanı Canpolat, ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahallelerde yürütülen çalışmaları da denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bağlarbaşı Mahallesindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Muhtarımız ve değerli mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi dolaşıyoruz. Daha önce beraber tespit ettiğimiz sorunların büyük bir bölümünü çözdük. Yeni ihtiyaçlar hasıl olmuş. Bunları da geldik yerinde inceledik. Temizlik hizmetleri olarak iş ve işlemlerimiz yerine getirildi. Şuanda da Fen İşlerimiz birlikte kaldırım olsun, parke olsun bunların hemen çalışmasına başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi Haliliye Belediyesi olarak tüm birimlerimiz, müdürlerimiz, şeflerimiz ve ilgili personellerimiz her mahallede olduğu Bağlarbaşı Mahallemizde de halkımızın huzuru, refahı, mutluluğu için elimizden geldiği kadarıyla var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Musa Tapşık ise yürütülen çalışma ve verilen hizmetlerden memnun olduklarını belirterek Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Başkan Canpolat, incelemelerin ardından mahalleden ayrıldı.