Başkan Mehmet Canpolat, Kamberiye Mahallesi Köprübaşı mevkiini ziyaret etti. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve birim amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Canpolat bölgedeki esnaf ile de sohbet etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalara ilişkin de bilgiler alan Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin şunları kaydetti:
“Burası uzun bir zamandır buradaki esnaf ve vatandaşlarımızın parke nedeniyle koku olduğunu, parkelerin sürekli çöktüğünü alt stabilizesinde problem yaşandığını ifade ediyorlardı. Esnafın buradaki talebi buranın bir an önce rögardır, mazgaldır, yağmur drenajıdır bunların tamamlanıp üstünün asfaltlanması şeklindeydi. Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz burada ilk etapta alt yapı işlemlerini tamamladılar. Stabilizesini döktüler. İnşallah en kısa sürede buranın asfalt işlemini gerçekleştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Vatandaşlarımızın da bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum.”

İlçe Başkanı Aksu ise, “Burası büyük bir sorundu. Yollar sıkıntılıydı. Esnafın talepleri üzerine sağ olsun Belediye Başkanımız burada çalışmaları başlattı. En kısa sürede buranın asfaltı dökülüp burada yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacaktır. Bu çalışmalardan dolayı belediye başkanımıza teşekkür diyoruz” diye konuştu.

Başkan Canpolat, incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.