Bu kapsamda Süleymaniye Mahallesinde gençlerin çeşitli sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği spor salonunun açılışı öncesi son hazırlıklarını inceleyen Başkan Canpolat, “Her alanda olduğu gibi spor alanında da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde başlatılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Her alanda vatandaşların yanında olan Başkan Canpolat, Süleymaniye Mahallesindeki gençleri de unutmadı. Bu çerçevede mahallede gençlere yönelik açılacak olan spor salonunun hazırlıklarını yerinde inceledi. Judo, tekvando ve diğer birçok spor branşına yönelik hizmet verecek olan spor salonunda açılış öncesi son hazırlıklar sürüyor. İncelemelerde Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Felhan, Abdulkadir Bağış ve birim amirleri eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak tüm vatandaşların hizmetinde olmayı sürdüreceklerini belirterek şunları kaydetti:
“Süleymaniye Mahallemizde bir havuzumuz bulunuyordu. Havuzumuzun alt katını şuan spor salonuna çevirmiş bulunmaktayız. Mevcut eksikliklerin birçoğu tamamlanmış durumda. Amacımız ve hedefimiz burada judo, tekvando ve diğer branşlarda öğrenciler yetiştirmek. Bu manada mahalledeki gençleri sportif faaliyetler noktasında geleceğe taşımak adına sağlıklı bir gençlik yetişmesi adına Haliliye Belediyesi olarak şehrin muhtelif yerlerinde bu tip salonlar açıyoruz. Her alanda olduğu gibi spor alanında da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bu salonumuz hazır inşallah gençlerle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz.”

Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.