Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve vatandaşlar seçim sonucunu Ak Parti İlçe Başkanlığında takip ettiler. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin erken açıkladığı sonuçların ardından zafer kutlaması erken başladı. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan Ceylanpınarlılar tekbirler, sloganlar ve halaylar eşliğinde Ceylanpınar Belediyesi'ne doğru yürümeye başladı. Oluşan uzun kuyruklar konvoyun ağır ilerlemesine neden oldu.

Ak Parti ilçe başkanlığından baylaşan zafer yürüyüşü Ceylanpınar Belediyesine kadar devam etti. Belediye Bahçesinde toplanan vatandaşlara Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve eski belediye başkanı Mehmet Sait Atilla bir konuşma yaptı.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, "Ceylanpınarlılar bu zafer hepinizindir." diyerek oy veren herkese teşekkür etti. İki aydır sahada bütün teşkilatla birlikte çalıştıklarını belirten Güntekin, "İki aydır sahadayız. Bütün teşkilatımızla, belediye başkanımızla, gençlerimiz ve kadınlarımızla sahadaydık. Ve gördük ki zafer çalışanlarındır, zafer koşuşturanlarındır." diye konuştu.

İlçenin kanaat önderlerinden ve eski belediye başkanlarından Mehmet Sait Atilla da, sandık görevlileri ve müşahitlerin büyük bir kahramanlık gösterdiğini ifade etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren bütün sandıkları gezdiğini belirten Sait Atilla, "Sandık başlarında mücadele eden gençleri gördüm. Canla başla mücadele ettiniz. Sizler bu mücadeleyi iki üç kere gösterdiniz. İlk belediye seçimini 800 oy farkıyla kazandık, 1 Kasım seçimlerinde 2 bine yakın bir oy farkıyla kazandık. Şimdi ise 5 bin 200'e yakın bir farkla kazandık. Onlar bunu bilsinler ki bu azim sizde olduğu müddetçe, sizin gibi kahramanlar olduğu müddetçe onlar bu memlekette muhtar bile olamayacaklar. Sizler büyük bir gayret göstererek kandili bile titretmeye başladınız." dedi.

Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, Ceylanpınarlıların büyük bir zafere imza attığını dile getirerek, "Ceylanpınarlılar olarak bugün büyük bir zaferin altına imza attık. 30 Martta 800 oy farkla belediyeyi terör örgütünün elinden hep beraber aldık. 1 Kasım seçimlerine yaklaşık 2 bin oy fark attık. Bu referandumda ne oldu 5 bin 300'e yakın bir fark attık. Bizlere çok büyük bir destek verdiniz. Bu hak ile batılın savaşında, hac ile hilalin savaşında Ceylanpınarlılar hakkın hilalin yanında durdular. Teşekkürler Ceylanpınar." şeklinde konuştu.

30 Yerel seçimlerinden bu yana çok ciddi bir oy farkı oluştuğunu belirten Başkan Atilla, 2019 seçimlerinden bu farkın 10 binden fazla olması için daha çok çalışacaklarını vurguladı.