Yaklaşık bin kişinin misafir edildiği iftar sofrasında muhacir Suriyelilerle birlikte iftar edildi. Yeşilkubbe ilahi grubunun seslendirdiği salavat ve ilahilerle başlayan iftar coşkusu ezanın okunmasıyla doruğa çıktı. Her gün bir mahallede kurulacak iftar sofrasının ilk 5 günlük sponsorluğunu ise Karaköprü belediyesi üstlendi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, her gün farklı bir mahallede bin kişiye iftar vereceklerine söyledi. İftar sofralarında sadece Ceylanpınarlı hemşerilerini misafir etmeyeceklerini ifade eden Bayol, "Her gün farklı bir mahallede kuracağımız iftar sofralarımızda Suriye iç savaşından kaçarak Ceylanpınar'a sığınan Suriyeli muhacir kardeşlerimizi de misafir edeceğiz" dedi.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLER

Ramazan'ın ilk 5 günü iftar sofralarının sponsorluğunu Karaköprü Belediyesi'nin üstlendiğini vurgulayan Bayol, " Bugün Ramazan'ın ilk günü olması dolayısıyla Bahçelievler mahalle sakinlerimizle birlikte iftarımızı açacağız. İftar soframıza katkı sunan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye Ceylanpınar halkı ve Ceylanpınar Belediyesi adına çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.