Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesi'nin koordineli yürüttüğü çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Semt Pazarı ve Cumhuriyet Mahallesi Spor Kompleksinin açılışları yapılarak Ceylanpınarlıların hizmetine sunuldu.

Düzenlenen toplu açılış törenine ev sahibi Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı.

Ak parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, açılışta yaptığı konuşmada Ceylanpınar'ın her türlü hizmeti hak ettiğini belirterek, "Ceylanpınar'ın gelişimine katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da, ilçeye kazandırılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek, "Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Büyükşehir Belediyesi tarafından bir semt pazarı buraya yapıldı. Bizler büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak el ele Ceylanpınar'ın makus talihini değiştirmeye çalışıyoruz. Ceylanpınar'ı güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ceylanpınar'ı yaşanır bir ilçe yapmaya gayret ediyoruz. Büyükşehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda da daha güzel hizmetler yapacağız." diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise kalıcı hizmetlere imza atmanın uğraşı içerisinde olduklarını söyledi. Ceylanpınar'ın altın çağını yaşadığını belirten Çiftçi, " Ceylanpınar'ı el birliği ile toplayacağız, toparlayacağız. Ceylanpınar halkını seviyoruz. Bugün de Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından bir semt pazarı yapıldı. Çünkü esnafımızın daha düzenli bir şekilde, kışın yağmur altında kalmadan, yazın güneş altında durmadan çalışmaları için bu semt pazarlarını yaptık. İnşallah bu semt pazarlarının sayısı arttırılacak. Belki her mahalleye bir semt pazarı yapılacak. Kenetlendiğimizde başaramayacağımız hiç bir iş yoktur. Ceylanpınar adından da anlaşılacağı üzere kadim ve aynı zamanda verimli topraklar üzerinde kurulmuş güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hak ettiklerini düşünüyorum. Semt pazarımızın Ceylanpınar'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Semt Pazarının açılışının ardından Cumhuriyet Mahallesi Spor kompleksinin açılışına geçildi. Spor kompleksinde Ceylanpınar U17 takımıyla fotoğraf çektiren Başkan Çiftçi, yapılan ilk maçın başlangıç vuruşunu yaptı. Spor kompleksinin açılışının ardından toplu açılış programı son buldu.