Kış öncesi daha çok alanı çamurdan kurtarmak amacıyla süratle cadde sokaklarda devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Menderes Atilla, yaptığı açıklamada Ceylanpınar'ı tozdan ve çamurdan kurtarmak için yoğun bir şekilde üst yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Bahçelievler ve Cumhuriyet mahallelerinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Atilla, "Halkımızın emrindeyiz. Halkımızı hizmetlerle buluşturacağız. Ceylanpınar'ımızı tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Büyük bir çalışma yapıyoruz. Günde ortalama 2-3 km yol yapıyoruz ama yine de yetiştiremiyoruz. Hizmet gitmemiş çok bölgemiz. Bu bölgelerde önce kanalizasyon döşeniyor, daha sonra içme suyu şebekesi döşeniyor ve ardından da kilitli parke taşı çalışmamızı yapıyoruz. İnşallah 2019'a kadar yollarımızın büyük bir çoğunluğunu bitirmiş olacağız." dedi.

BUNDAN DAHA MÜKEMMELİ OLAMAZ

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Ethem Gündüz de, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bundan daha iyi, daha mükemmeli ve daha hızlı bir hizmet olamaz. Belediyemiz bir caddeyi bir günde tamamlıyor. Allah belediye çalışmalarını nazardan saklasın. Belediye başkanımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ

Ahmet Bahuşa da Belediye Başkan Menderes Atilla'ya çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, "Çocuklarımız okula giderken çok zorlanıyorlardı. Çünkü kışın her yer çamur yazı da tozdu. Perişan bir durumdaydık. Çalışmalardan çok memnunuz." ifadelerini kullandı.