Fatih Sultan Mehmet mahallesi kapalı semt pazarında düzenlenen asker gecesi eğlencesine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla katıldı.Davul ve orkestra eşliğinde halayların çekildiği asker gecesine Başkan Atilla'da vatandaşlarla halay çekti.

Başkan Atilla; Savaş'a Halay Çekerek Giden Bir Millet Yoktur

Asker ailesi ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede asker adayı Gökhan Kurşak ile yakından ilgilenen Başkan Atilla,''Bugün asker uğurlamasındayız. Öyle bir milletimiz var ki, asker uğurlamasına bugün Türkiye savaşta olmasına rağmen düğün halayı çekerekten gençlerimizi çocuklarımızı askere gönderiyoruz. Ben inanıyorum ki bugün dünyada ne kadar ülke varsa bu ülkelerinde hiç birinde böyle bir birlik beraberlik savaşa halayla giden bir millet yoktur''dedi.

Başkan Atilla; İnsanlarımız Halaylarla Askerimizi Şahadete Gönderiyor

Halay çekerek askere gönderildiğini ifade eden Başkan Atilla, ''Askerimizin eşleri dostlara akrabaları halay çekerek uğurluyor.Bu esnada da Zeytin Dalı operasyonu yapılıyor. Ülkemiz bir savaşta ama buna rağmen savaşa şahadete insanlarımız halayla çocuklarını gönderiyorlar. Ne mutlu bize ki şunu her kez bilsin ki Allah'ın izniyle böyle bir millet olduğu müddetçe savaşa şahadete halaylarla giden bir millet oldukça hiç kimse bunu düşünmesin kimse Allah'ın izniyle Türkiye'nin üzerinde operasyon yapamaz, Türkiye'den bir çakıl taşı alamaz''dedi.

Başkan Atilla; Nemrudilere ve Siyonistlere Bir Çakıl Taşı Dahi Vermeyiz

80 milyon insanla şehit olmaya hazır olduklarını belirten Başkan Atilla, 80 milyon kadınımızla gencimizle yaşlımızla ölürüz şehit oluruz ama bir çakıl taşı da bu Nemrudilere, Siyonistlere  vermeyiz. Bugün Yanı başımızda mazlum olan zulüm altında yaşayan Suriye'de yaşayan Kürtünün Türkünün Arap'ının Türkmen'in mücadelesini biz yapıyoruz. Bugün Afinde ki yaşanan Zeytin Dalı operasyonu bunun bir göstergesidir. Biz yalnız kendimiz için yaşamıyoruz, oradaki dindaş kardeşlerimiz için yaşıyoruz. PKK'nın o şerefsiz terör örgütü DEAŞ ve PYD'nin zulmü altında yaşayan kardeşlerimiz için bu mücadeleyi veriyoruz. Yiğit cesur adam liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için o insanları zulüm altından kurtarmak adına bugün gençlerimiz gördüğünüz gibi halaylarla şahadete gönderiyoruz. Yani her kes bilsin ki kimse bu ülke üzerinde operasyon yapamaz, kimse ameliyat yapamaz kimse o kötü amellerine kötü amaçlarına  ulaşamaz. Her kes bunun bilincinde olsun. Allah şuan cephede savaşan askerlerimizi muzaffer eylesin rabbim onları korusun. Şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize şifalar versin. Liderimizle beraber 80 milyonu hepimizi muzaffer ve muvaffak eylesin''dedi.