Şanlıurfa’nın tanınmış eşraflarından İstanbul’da yaşayan iş adamı Necati Demirkol, stk temsilcileri, kanaat önderleri siyasetçiler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tirit etkinliğinde AK Parti’ye destek istedi.

Taş Saray restoranda düzenlenen geleneksel tirit etkinliğine Demirkol ailesinin çok sayıda dostları ve akrabaları katıldı.

Beyazgül’den Demirkol’a teşekkür.

Geleneksel tirit gününde vatandaşlarla buluşan Beyazgül, yaptığı açıklama da Necati Demirkol’a teşekkür etti. Şanlıurfa’nın geçmişten gelen bir tirit geleneğinin olduğunu belirten Beyazgül ‘’Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olsun. Seçim öncesi Necati Demirkol’a desteği noktasında teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Yıldız ‘’Şehrimizin vizyonuna vizyon katacağız’’.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı açıklama da ‘’Halkımızın partimize olan teveccühü, meydanların dili ve bugün ki manzara da gösteriyor ki 13 ilçe ve büyükşehir olmak üzere 31 Mart’ta zaferimizi ilan edeceğiz. Şehrimizin vizyonuna vizyon katacağız’’ dedi.

Demirkol: ‘’Beyazgül’ü destekliyoruz’’.

Geleneksel tirit günü ve destek toplantısını düzenleyen Şanlıurfalı armatör ve iş adamı Necati Demirkol ‘’Peygamber efendimizin sünnetini her yıl yerine getiriyoruz. Bu kez seçim dönemine denk geldi. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Her sokağımızı bilen, Şanlıurfa’nın eşrafı, her köşe başında tanıdığı, dostu, akrabası olan bir arkadaşımız olan Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekliyoruz’’ dedi.

‘’Amacımız Şanlıurfa’ya terörün girmemesi’’

Şanlıurfa’ya terör ve anarşinin girmemesi için uzun yıllar Şanlıurfalıların fedakarlıklar yaptığını da belirten Demirkol ‘’Şanlıurfa’nın eşrafı memleketine yine sahip çıkacaktır. Zeynel bey denenmiş, deneyimli ve Şanlıurfa’yı  iyi bilen, Allah’tan korkan, kuldan utanan, seçimden sonra da adil olacağına inandığımız bir arkadaşımız. Halk dilinde noter gibi yakıştırması vardır, Zeynel bey için gibisi fazla zaten kendisi noter. Mütevazi ve alçak gönüllü olmanın suç olduğu bir döneme girdik algı operasyonlarıyla maalesef. Bizim beklentimiz ve amacımız Şanlıurfa’ya terörün girmemesi, huzurun bozulmamasıdır’’ dedi.

 Demirkol’un düzenlediği tirit gününe Beyazgül ve Başkan Yıldız’ın yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Saraç İlgi Okulları Onursal Başkanı Adil Saraç, Saraç İlgi Okulları Genel Müdürü Eymen Saraç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Hacı Yaygın, Hasan Suyun, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sami Özbek, Şanlıurfa eski Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı İsmail Demirkol, Şanlıurfalı iş adamları Ali Yasak, Hadi Altun, İbrahim Demirkol, Sait Güven, Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Faruk Bayuk, ve çok sayıda vatandaş katıldı.