Esnaf ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyip, taleplere anında karşılık veren Başkan Fevzi Demirkol, esnaf gezileri programlarını ŞUTİM ile devam ettirdi. İlk olarak Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğini (ŞASEMKOM) ziyaret eden Başkan Demirkol’u, Dernek Başkanı Faruk Akbaş karşıladı. Dernek binasındaki görüşmenin ardından Başkan Demirkol, hal pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren esnaflar, çalışmalarından dolayı da Başkan Demirkol’a teşekkür ettiler.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan ŞASEMKOM Derneği Başkanı Faruk Akbaş, “Sayın başkanıma ŞASEMKOM esnafı adına teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızla yerinde incelemek üzere ziyaretimize geldi. Esnafın sorunlarını dinleyip, hasbihal etti. Güzel gelişmeler oldu, vatandaşlarımız taleplerini birinci ağızdan başkanımıza iletti. Bu taleplerin çözümünü sayın başkanımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Her zaman bizimle diyalog içerisinde olan sayın başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Demirkol ise esnafla her fırsatta hemhal olduklarının altını çizerek, “ŞASEMKOM Başkanımız Sayın Faruk Akbaş ile birlikte hal pazarı esnafını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde esnafımızla hemhal olmak, esnafımızın işyeri burada olması itibariyle mahallelerinde karşılaşamadığımız esnafımızla muhabbet, sohbet etmek amacıyla bir araya geldi. Ayrıca esnafımız, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi vermek, esnafımızın bu hususta belediyemizin çalışmaları ve gerekse diğer kurumlarımızın çalışmalarıyla ilgili bize düşüncelerini aktardılar. Gayet faydalı, samimi, candan bir ziyaret oldu. Bizi sıcaklıkla karşılayan esnafımıza ve eşliklerinden dolayı Başkan Faruk Akbaş ile yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, ŞUTİM’den ayrıldı.