Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde birim müdürleri ve teknik heyetle birlikte mahalle gezileri kapsamında ilk olarak Ulubatlı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile bir araya gelen Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Gezi kapsamında esnaf ve mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Demirkol’a, vatandaşlar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Mahalle yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ulubatlı Mahalle Muhtarımız Sayın Fethi Kaya’yı ziyaret ettik. Ulubatlı Mahallemizde, Haliliye Belediyemizin çalışmalarını muhtarımız, fen işleri, temizlik, park bahçe ve zabıta müdürlerimizle yerinde inceledik. Halkımızla, esnafımızla bir araya geldik. Mahalle gezilerimiz geçmişte olduğu gibi, 2014 yılında başladığımız şekilde devam etmektedir. Bu mahalle gezilerimizde yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı halkımızdan teşekkür, yapılacaklar noktasında da tavsiyeler almaktayız. Bu bakımdan halkımıza, esnafımıza, Ulubatlı Mahallesi sakinlerine, Muhtarımız Sayın Fethi Kaya’ya teşekkür ediyorum.”

Mahalle Muhtarı Kaya ise, “Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ederiz. Bizi ziyaret ettiler. Mahallemizin eksiklikleriyle ilgili istişarede bulunduk. Bu konuyla ilgili yardımcı olacaklarını ve yapılması gereken ne varsa en kısa sürede yapılacağını söyledi” diye konuştu.

OSMANGAZİ MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Fevzi Demirkol, Ulubatlı Mahallesindeki incelemelerinin ardından Osmangazi Mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı Mehmet Genç tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan Osmangazi Camii altındaki kız Kur-an Kursu ve kadın taziye evini ziyaret etti. Kurstaki öğreticilerle görüşen Başkan Demirkol, daha sonra mahalle sakinleriyle görüştü. Haliliye Belediyesi olarak Osmangazi Mahallesinde yaptıkları çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Demirkol’a, hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.