Mahallede yeni açılan 18 yol ile birlikte açılacak yeni yolun kalmadığının altını çizen Başkan Demirkol, bir parkında çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Her fırsatta halkla iç içe olup, çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Fevzi Demirkol, sabah mesaisine İmam Bakır Mahallesinde başladı. Birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte ilk olarak Mahalle Muhtarı İmam Deniz ile görüşen Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin de taleplerini aldı. Görüşmenin ardından Başkan Demirkol, muhtar ve beraberindekilerle birlikte mahallede tamamlanan çalışmaları denetleyip, çalışmaların devam ettiği bir parkta da incelemelerde bulundu.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Demirkol, “İmam Bakır Mahallemizde açılması gereken 18 adet yolu açarak, yolları hizmete sunduk. Mahallemizde yapılaşma alanları da dahil olmak üzere yeni açılacak yolumuz kalmamıştır. İmam Bakır Mahallesinin tüm yol çalışmaları tamamlanmıştır. Aynı şekilde mahallemizde, ilave ettiğimiz yeşil alanları, yemyeşil Haliliye noktasındaki parklarımız tamamlanmıştır. İmam Bakır Mahallemizde 1 adet park alanımız kaldı ve burada da çalışmalara başladık. Haliliye Belediyesi olarak yemyeşil ve tertemiz Haliliye’de, halkımızın rahat ve huzur içerisinde zaman geçirmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz” diye konuştu.

Muhtar İmam Deniz de, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Demirkol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirkol, incelemelerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.