Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Emin Coşkun ve Mehmet Keskin ile birlikte Süleyman Şah İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Demirkol, burada Okul Müdürü Hatice Topal tarafından karşılandı. Okuldaki çalışmalarla ilgili Müdür Topal’dan bilgiler alan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak da, eğitimle ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları kırtasiye desteğinin bu yılda devam ettiğini, Süleyman Şah İlkokuluna da, talep edilen sayı kadar set getirildiğini hatırlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak üç yıldır uygulamaya eğitim öğretim yılı başlangıcında, muhtaç öğrencilerimize kırtasiye seti dağıtımlarımız devam ediyor. Şimdi de, Süleyman Şah İlkokulunda Okul Müdiremiz Sayın Hatice Topal hanımefendiye, muhtaç öğrencilerimize dağıtılmak üzere gerekli kırtasiye malzemelerini taktim ettik. Müdire hanımımız, daha sonrasında öğrencilerimizi tek tek arayarak kendilerine teslim edecektir. 2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”

Okul Müdürü Hatice Topal da, yapılan hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından sınıfları ziyaret etti. Okula yeni başlayan öğrencilerle görüşerek, eğitimin önemini anlatan Başkan Demirkol, öğrencilerin teknoloji bağımlısı olmamaları için de Akıl ve Zeka Oyunları Kitabı dağıttı.

Başkan Demirkol, daha sonra okulda ayrıldı.