Vatandaşların ihtiyaçları sorun olmadan çözüme kavuşturan Başkan Fevzi Demirkol, Süleymaniye Mahallesinde ikamet eden 131 maliki, 30 yıllık özlemini duyduğu tapularına kavuşturdu. Hak sahibi olan 131 malikin tapularının dağıtımı için düzenlenen programa Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Meclis Üyesi İsmail Güneş, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ile hak sahipleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye halkının mutluluğu için çalıştıklarını söyledi. 30 yılı aşkın süredir Süleymaniye halkının özlemini duyduğu tapu sorununu çözüme kavuşturduklarının altını çizen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“1987 yılından bu tarafa bulunduğunuz evleri inşa ettiniz. İçerisinde mutlu günleriniz, acılı günleriniz oldu. 30 yılı aşkın süredir oturduğunuz evi, kendi çabanızla inşa ettiğiniz evin tapusu yoktu. Evinizle ilgili herhangi bir işlem yapmak istediğiniz de tapunuz yoktu. Bu tahammül edilemeyecek bir durumdu. 30 yılı aşkın süredir bu tapuları alamadınız. Biz, hiçbir zaman için zorluğa, meşakkate yenik düşmeden sizler için gecemizi, gündüzümüze katarak, uğraşıyoruz, çaba sark ediyoruz. Cenab-ı Hakk görüyor, halkımız görüyor. Çalıştık ve sonunda tapularınızı bugün sizlere teslim ediyoruz. Süleymaniye Mahallemizde 131 evin bulunduğu, 7 sokaktaki bu evlerin tapu sorununu çözüme kavuşturduk.”

Mahalle Muhtarı Salih Dağ da, 131 hak sahibini tapularına kavuşturduğu için Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tapularına kavuşan 131 hak sahibi, 30 yıllık özlemlerini giderdiği için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.