Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen Güvenli Turizm Sertifikası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hijyenle ilgili tüm standartları karşılaması nedeniyle ELRUHA Otel’e verildi.

Pandemi süreciyle birlikte önem kazanan hijyen kurallarına uyan işletmeler yerli ve yabancı turistlerin ilk kriteri arasında yer alıyor.

Kentte Balıklıgöl manzarası ve Urfa mimarisi ile inşa edilen ELRUHA, kentin yöresel mutfak lezzetlerine yer veren tek otel olmasının yanında, kentin en temiz oteli ünvanınada sahip.

SIKI HİJYEN KURALLARI OTELE GİRİŞTE BAŞLIYOR.

ELRUHA Otele girişte konukları dezenfekte istasyonu karşılıyor. Otel müşterilerinin valizleri ve kıyafetleri titizlikle dezenfekte ediliyor. Otele giren müşterilerin ateşleri ölçülürken, sosyal mesafenin korunması hususunda sık sık sözlü ve görsel uyarılar yapılıyor. Yine otelin tüm ortak kullanım alanları odaları ve mutfağı sık sık ULV dezenfekte pompası ile sterilize ediliyor.  Otel de ayrıca konuklardan birinde koronavirüs belirtileri olması durumunda, sağlık ekipleri gelene kadar izolasyon odası da yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER...