Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenice mahallesinde sürdürülen kilitli beton parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kırsal mahallelerde stabilize yol yapımı, merkezde ise kilitli beton parke taşı çalışması, bakım ve onarım çalışmalarıyla takdir toplayan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşların da duasını alıyor. Ekiplerin Yenice mahallesinde sürdürdüğü çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve ilgililerle birlikte inceleyen Başkan Kuş, Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş ve vatandaşlarla da bir araya gelip, talepleri yerinde dinledi. Çalışmaların ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Kuş, merkez ve kırsal ayırımı yapmadan gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Göktaş ve vatandaşlar da Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.

İlçe sınırları içinde yer alan sorunlu her alanda ekiplerin çalıştıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye Belediyesi mücavir alanı içerisinde olan bütün mahallelerimizde hummalı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Hep ifade ettik, hep ifade edeceğiz; biz 1 Nisan itibari ile başkan seçilirsek, Eyyübiye’de yaşayan kardeşlerimizin, ağabeylerimizin, ablalarımızın hizmetkarı olacağımız dedik. Göreve gelir gelmez de bunu fiiliyata döktük ve ilçenin dört bir noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz ve sık sık bir araya geldiğimiz vatandaşlarımız çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah Eyyübiye’deki bütün halkımızı mutlu etmeye fırsatımız olur. Bizlere sıkça sorulan sorulardan biri borçlusunuz borç ödemeye mi geldiniz? Bizlerinde cevabı biz borç ödemeye gelmedik Eyyübiye’ye hizmet etmeye geldik, sıkıntıları gidermeye geldik ve gerekirse borçları da arttırırız ama borçları arttırırken elle tutulur projeler olması gerekli. Bunun için de çok çalışıyoruz. Yapacağımız projelerle vatandaşlarımızı mutlu etmeye Eyyübiye’yi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışacağız. “dedi.

Yenice Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş ta Başkan Kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip, “Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş beye teşekkür ederim. Bizim yollarımıza parke taşı döşeniyor. Burada çok güzel hizmetleri var, çok teşekkür ederim sayın başkanımıza. Kış öncesi bütün sorunlarımız giderilecektir. “ şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden mahalle sakinleri ise şunları söyledi;”Allah razı olsun başkanımızdan, çalışmalarından çok memnunuz. Mahallemize alt yapı geldi, su geldi. Çok şükür yolda geldi. Biz çok memnunuz. Yenice mahallemizdeyiz. Allah başkanımızdan razı olsun. Dağların tepesine yol çıkardıktan sonra biz ondan ne isteyebiliriz ki. Bu yollar berbattır arabalarımıza aşağıda bırakıp geliyoruz, çamurdur, sudur. Çok sıkıntılar yaşıyorduk. Başkanımız duruma el attı. Sorunumuzu bitirdi. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. “