Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışına karşı Eyyübiye Belediyesi adeta teyakkuza geçip, 110 personel ve iş makinalarıyla kar nöbeti tuttu. Eyyübiye Belediyesi, ülkeyi etkisi altına alan ve dün akşam saatlerinden itibaren Şanlıurfa’da da yağan kara karşı teyakkuza geçti. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, vatandaşların özellikle ulaşımda olası bir sorunla karşılaşmaması için iş makineleri ile sahaya indi. Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışına anında müdahale eden Eyyübiye Belediyesi, kar küreme ve iş makineleriyle yollarda biriken karları temizleyip, ilçe genelinde cadde cadde, sokak sokak tuzlama çalışması yaptı. 110 personel,2 traktör, 3 pikap, 1 greyder, 2 kepçe, 4 kamyon ve kâr kürüme ile hem tuzlama hem temizleme çalışması yapan ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Eyyübiye Belediyesinin hummalı çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

İlçe genelinde köşe bucak süren tuzlama, küreme ve temizleme çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ve sürücüler ile vatandaşlara uyarılarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kar yağışına karşı teyakkuz halindeydik. Ekiplerimizi seferber ettik. İlçe genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın da dikkati olmalarını istiyoruz.” Dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür edip, “ Allah Başkanımızdan ve Eyyübiye Belediyesi çalışanlarından razı olsun. Gece geç saatlerde bile aradığımızda hemen bölgelere intikal ettiler. Sağ olsunlar ana arter ve caddelerimizin tamamı açılmış durumda. Ara sokaklarda da çalışmalar devam ediyor. Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. “ şeklinde konuştu.