Şanlıurfa Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Egea Seni Piste Çağırıyor’a; Fiat Önkol Otomotiv’e gelerek Egea Ailesi’nden diledikleri bir model ile test sürüşü gerçekleştiren doksandan fazla otomobil tutkunu katıldı.

“Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliği, Şanlıurfa Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Yoğun yağışa rağmen Şanlıurfalıların ilgisi ile karşılanan Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesine, hafta boyunca Fiat’ın Şanlıurfa’daki güçlü temsilcisi Önkol Otomotiv’e gelerek Egea Ailesi’nden bir model ile test sürüşü yapan doksandan fazla otomobil tutkunu katıldı. En güçlü müzik platformlarından PowerApp’in destek verdiği aktivite boyunca, Egea Sedan'ın pist için özel olarak geliştirilen versiyonunu deneyimleme imkânı bulan olan kullanıcılar, motor sporları dünyasını yakından tanıdı.

Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinde, Fiat Egea Sedan’ın pist şartlarına özel olarak geliştirilen 1.6 litrelik turbo beslemeli 180 HP'lik versiyonu ile slalom yarışına giren katılımcılardan en iyi zamanı yaparak ilk üçe girenler podyuma çıkarak, madalya ve sertifikalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü Koray Kafkas, takımın resmi pilotu Fatih Kara, Fiat Şanlıurfa Bölge Müdürü Baybora Bulunmaz ile Fiat Önkol Otomotiv yetkililerinden aldı.