Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, mesajında gazetecilerin kamuoyuna haber, bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini icra ettiklerini ifade etti. 

Başkan Canpolat, mesajının devamında toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren gazetecilerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini altını çizerek, şu ifadelere yer verdi:
Gazeteciler, bulundukları ülkenin veya şehrin aynasıdırlar. Gördüklerini ve yaşadıklarını kamu yararına bizlerle paylaşanlar olarak her türlü kıymeti hakkedenlerin başında gelenlerdir. Bu sebeple kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle özellikle şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında her türlü görevi üstlenen değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”