2019’daki yerel seçimlerin ardından, Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’ün aktif çalışmalarıyla, belediyecilik hizmetlerinde önemli atılımların yapıldığını bildiren Günbay ‘’Bunun en büyük örneği devletin ve milletin malına sahip çıkılmasıdır. Büyükşehir’de önemli tasarruf hamleleri yapıldı. Tabular bir bir yıkılıyor. Ülkemiz ve memleketimiz zor bir süreçten geçiyor. Şanlıurfa’da sayın Beyazgül’e bazı kesimler destek değil, köstek olmaya çalışıyor. Memlekete düşmanlık ediyorlar. Bu yanlışlarından bir an önce dönmeliler’’ dedi.

Şanlıurfa’nın bir huzur ve güven şehri olduğuna da dikkat çeken Günbay ‘Bizler vatan, millet ve bayrak sevdalısı insanlarız. Kendimiz için hiçbir zaman hiç bir şey beklemeyiz. Tek ülkümüz, tek amacımız ve gayretimiz memleketimizin kalkınmasıdır. Çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak için doğru insanların yanında yer alıyoruz’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin önemli atılımlar yaptığını da dile getiren Günbay ‘Cumhurbaşkanımızın kadroları Şanlıurfa’da canla, başla çalışıyor, memleketin kalkınması için mücadele ediyorlar. Gaziantepliler gibi bizlerde tek yumruk olup, projelerin daha hızlı hayata geçmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklemeliyiz. İstikrarı bozmak isteyen, hizmetlere köstek olmak isteyenlerin her zaman karşısındayız. Urfalılar fitne, fesat çetelerine hiçbir zaman müsaade etmeyecektir’’ dedi.