Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘Haliliye Örnek Bir İlçe Olacak’ sloganıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Bahçelievler ve Şair Şevket Mahallerinde deforme olan kaldırımları yenileme çalışması başlattı. Özellikle kış aylarında yağıştan dolayı iş yerlerine su gittiğini ve bunun da ciddi sorunlar yarattığını dile getiren Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun, “Yapılan çalışmalardan dolayı başta esnaflarımız olmaz üzere mahalle sakinleri son derece memnunlar. Baştan mahallemizle yakından ilgilendiğinden dolayı Başkan Mehmet Canpolat olmak üzere ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaların kısa süreden başlamasından dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise “Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.”

Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgide ise Haliliye İlçesinde kırsal ve merkez mahallerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve kış ayları gelmeden ilçedeki tüm eksiklerin giderileceği ifade edildi.