Park ve Bahçeler Müdürlüğü, havaların ısınması ve vatandaşların geceleri de parklarda vakit geçirmeye başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki 174 parkın aydınlatma sistemlerinde bakım çalışmaları yaptı. Vatandaşların geceleri aydınlık alanlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılan bakım çalışmaları, rutin olarak da devam ediyor. Parklarda görevli personeller tarafından sürekli kontrolleri sağlanan aydınlatma sistemlerinde oluşan herhangi bir aksaklık ise görevliler tarafından anında gideriliyor.

Geceleri bambaşka bir görünümle ışıl ışıl olan parklar, vatandaşların geceleri de vakit geçirebileceği alanlar haline geldi. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan tepe armatürleri ve projektör kullanılan parklarda vakit geçiren vatandaşlar da, Haliliye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını, aydınlık olduğu için parklarda geceleri daha güvenli şekilde vakit geçirebildiklerini ifade ettiler.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, geceleri de parklarda temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürerek, vatandaşların daha temiz ortamlarda vakit geçirmelerini sağlıyor.