Haliliye Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerde 5 farklı ekip ve ekipmanla yol yapım atağını sürdürüyor. Kış ayaları öncesi ilçe genelinde vatandaşların yol sıkıntısı yaşamamasını hedefleyen ekipler, şuanda Mamuca, Mehmetçik, Yıldız, Konaç ve Ulubağ mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Haliliye Belediyesi tarafından sunulan hizmetler takdir toplamaya davam ederken, kırsalda mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri yapılan yol çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü, kırsalda 5 ayrı ekip ile çalışmalarını sürdürürken merkez mahallelerde de boş durmuyor. Bu kapsamda Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Konuklu mahallelerinde yeni yol açma ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.