Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren Fen İşleri, Topraklı Kırsal Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla mevcut yolları konforlu hale getiriyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa süre içerisinde tamamlanan yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Kış ayının gelmesiyle birlikte olumsuz hava koşulları nedeniyle çamurdan ve tozan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar, çalışmalardan ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Merkez mahallelerde ise deforme olan yolları hummalı bir şekilde onarmaya devam eden ekipler, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda; Sancaktar Mahallesinde yapılan zemin çalışmalarının ardından deforme olmuş kilitli beton parke taşları yenileniyor. Bakım ve onarımın tamamlandığı yollar, ilk günkü görünümüyle yeniden hizmete sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahallerde sürdürdüğü yol çalışmalarını periyodik olarak devam ettirdiği belirtiliyor.

Büyükşehir Genel Sekteterliğine Şişman Atandı Büyükşehir Genel Sekteterliğine Şişman Atandı