Haliliye Belediyesi, dinamik kadrolarını daha da güçlü hale getiriyor. Bu kapsamda yönetim kadrosuna 4 yeni Başkan yardımcısı atadı. Belediye Başkan yardımcılığına atanan isimler; Ali Doğan (Meclis üyesi), İbrahim Halil Kaya (Meclis üyesi), Mehmet Emin Aslan (Meclis üyesi), Mehmet Aslan (Fen İşleri Müdürü) olarak açıklandı.

Haliliye Belediyesi olarak dinamik kadrolarımızı daha da güçlü olması, Katılımcı belediyeciliği büyütme adına kurumsal kadromuzu daha da güçlendiriyoruz. Ekip ruhuyla, aile bilinciyle; Haliliyemizi daha iyi yarınlara taşımak, yeni çalışmalar, projeleri, hizmetleri hayata geçirmek ve gelecek nesillere emaneti en iyi şekilde teslim edebilmek adına kurumsal kadromuzu güçlendiriyoruz.

ÖZGEÇMİŞ

ALİ DOĞAN KİMDİR?

05 Şubat 1955 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Ali Doğan, İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Siyasi hayatına 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi il Teşkilatı üyeliği ile başladı. 2013 yılında ilk meclis üyeliği görevine başladı. 31 Mart 2019’da yapılan seçimlerle meclis üyeliğine tekrar seçilen Doğan, evli ve 7 çocuk babasıdır.

İBRAHİM HALİL KAYA KİMDİR?

01.01.1978 Şanlıurfa doğumlu olan İbrahim Halil Kaya ilk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Üniversite eğitimin Mustafa Kemal Üniversitesi Teknik Eğitim ve İklimlendirme Bölümünde tamamladı. Ankara Üniversitesine bağlı Türkçe Öğretim Merkezinde (TÖMER) 2 yıl İngilizce eğitimi aldı. 2009-2014 yılında Şanlıurfa Belediye meclis üyeli yapan Kaya, 2016 yılında ŞURKAV mütevelli heyetine seçildi. 2018 yılında da ŞURKAV yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Ticaret ile uğraşan Kaya, iyi derecede İngilizce bilip evli ve 2 çocuk babadır.

MEHMET EMİN ASLAN KİMDİR?

01 Temmuz 1977 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Ticaret ile uğraşan Aslan, siyasi hayatına 2004 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi il Teşkilatına üyeliği ile başladı. 2014 yılında ilk meclis üyeliği görevine başladı. 31 Mart 2019’da yapılan seçimlerle meclis üyeliğine devam etmektedir. Aslan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

MEHMET ASLAN KİMDİR?

01.01.1967 Şanlıurfa doğumlu olan Mehmet Aslan ilk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamlayan Aslan, üniversite eğitimini ise Diyarbakır Dicle Üniversitesinde İnşaat Bölümünü okuyarak tamamlamıştır. 1991 ile 2014 yılları arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Aslan, 2014 yılı yerel seçimler sonrası Haliliye Belediyesine Fen İşleri Müdürü olarak atanmıştır. Aslan, evli ve 5 çocuk babasıdır.