Hasta yakınlarıyla görüşen Başkan Demirkol, “Vatandaşlarımızın sıcak havada güneşten, soğuk havada soğuktan, yağıştan korunmasını sağlamak amacıyla kadınlar ve erkekler bölümü ayrı olmak üzere bir çalışmamız oldu” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Erdal Deniz ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret etti. Hasta yakınları, hastalar ve personellerle görüşen Başkan Demirkol, Başhekim Doç. Dr. Emre Erkuş ile de makamında görüştü. Başkan Demirkol, hastanedeki temaslarının ardından Haliliye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesine geçti.

“HALİLİYE BELEDİYESİ SAYESİNDE EVİMİZDE GİBİ KENDİMİZİ RAHAT HİSSEDİYORUZ”

Hasta Yakınları Misafirhanesine, hastalarını bekleyen vatandaşlarla görüşen Başkan Fevzi Demirkol, tüm hastalara şifalar diledi. Vatandaşlar da, Başkan Demirkol’a yapılan hizmetten memnun olduklarını ve evlerindeymiş gibi rahat ettiklerini söylediler.

Başkan Fevzi Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bazı hastalarımızı ve Haliliye Belediyesi olarak yaptırdığımız hasta yakınlarının konakladığı misafirhaneyi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sıcak havada güneşten, soğuk havada soğuktan, yağıştan korunmasını sağlamak amacıyla kadınlar ve erkekler bölümü ayrı olmak üzere bir çalışmamız oldu. Temizliği, bakımı, her türlü ihtiyacı Haliliye Belediyesince temin edilmektedir. Bugün buradaki hasta yakınlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak ve aynı şekilde bu hizmete koyduğumuz alanın eksikleri varsa eksiklerini görmek amacıyla ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, bizleri memnun etti. Allah razı olsun. Allah yatan hastalarımıza acil şifalar versin. Burada, hasta yakınları, hastalarının ameliyata giriş çıkışını da yaptığımız sistemle misafirhaneden takip edebilmektedir. Hastane yetkililerimiz de, bu yöndeki memnuniyetlerini ifade ettiler.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından misafirhaneden ayrıldı.