Başkan Özyavuz, mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve ilçede aşiretlerin önde gelen isimleriyle sık sık görüşerek sorunların çözümü noktasında çaba sarf ediyor.

İlçede taziye evi olmayan mahallelerde yeni taziye evleri ve çok amaçlı salonların inşa edildiği öğrenildi.

Hizmet aşkıyla yolumuza devam ediyoruz.

Göreve geldikleri günden bu yana Harran’a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Özyavuz ‘’Hizmet aşkıyla yolumuza devam ediyoruz. Özellikle eğitimde çok mesafeler kat ettik. Gençlerimize yönelik sportif faaliyetlere önem verdik. Okullarda öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmesi için kaynak kitapları spor malzemeleri ve kırtasiye desteğimiz kesintisiz devam ediyor’’ dedi.

Enkazı, kente çevirdik.

Geniş bir yerleşim yerine ve ovaya sahip olan Harran’da, mahalle içleri ve ara yollar olmak üzere çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü de ifade eden Özyavuz ‘’Göreve geldiğim zaman Harran merkezde bir tane parke taşı yoktu. Şimdi yüzbinlerce metrekare Harran’da parke taşı var. Altyapıyı halettik. Bir enkaz alıp işin içinden çıkmak çok zor ancak bir Allah’ın izniyle almış olduğumuz enkazı yaşanabilir, modern bir kente çeviriyoruz’’ dedi.

Halkımıza sırtımızı dönmedik.

Göreve geldikleri günden bu yana, vatandaşlar sırtlarını dönmediklerini de belirten Özyavuz ‘’Her zaman halkımızın yanında olduk. Sevinçlerini de hüzünlerini de paylaştık. Halkımızın daha yaşanabilir bir ilçede yaşamlarını sürdürebilmesi için hayat standartlarının arttırmak için çalışmalarımız sürüyor. İlçemize 60 bin metrekare mesire alanı kazandırdık. 50 bin metrekarelik bir çevre yolu yaptık. Bunun hemen yanında bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaptık. Bunu da halkımızın hizmetine açtık’’ dedi.

Başkan Özyavuz, Belediye çalışmalarını denetledi