Ziyaretle ilgili açıklama yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kaymakam Cihat Koç ile birlikte Harran'ı geleceğe taşıyan projeleri ve yatırımları hizmete sunacaklarını söyledi. Başkan Özyavuz "İlçemizin yeni Kaymakamı sayın Cihat Koç'u hizmet binamızda ağırlamanın onurunu yaşıyoruz, Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Harran'a hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve şereftir. Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Harran Belediyesi olarak, kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan, ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz" dedi.

Kaymakam Koç ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ''Bundan 25 sene önce 8 yaşında bir çocukken ablamla birlikte turist olarak Harran'a gelmiştik. 25 yıl sonra da kaymakam olarak gelmek nasip oldu. Rabbime hamdolsun... Allah adaletten şaşırtmasın bizleri. Misafirperverliğinden ötürü sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz konuşmalarının ardından Kaymakam Cihat Koç'a Kuran-ı Kerim hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.