İYİ Parti Kadın Kolları Politikaları Başkanı A. Sibel Yanıkömeroğlu tarafından Şanlıurfa İl Başkanlığına gönderilen yazıda Sakacı’nın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildiği bildirildi.

Sakacı: Kadınlarımız için mücadele edeceğim.

Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM’a açıklama yapan İYİ Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Funda Sakacı, Türk kadının eğitim seviyesini, ekonomik katılımlarını arttırmak, sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda rol ve söz sahibi olmasını sağlamayı kendine görev bildiğini söyledi. Sakacı ‘’Huzurlu bir toplum, zengin bir millet, adalet ve özgürlük için bu partide görev almamın hayırlı olacağını düşündüm ve buradayım. Sayın İl Başkanım Fedai Çakmaklı beye teşekkür ediyor, görevimin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Çakmaklı: Güneşin kadınları Şanlıurfa’da başarıya ulaşacak.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ise, Funda Sakacı’nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türk siyasetinde verdiği üstün mücadeleyi ve partilerinin politikasını benimsemesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Çakmaklı ‘’Umut ediyorum ki Funda hanım Şanlıurfa’daki hanımefendi kardeşlerimize siyasi anlamda katkı sağlayacaktır. Kadınların siyasette var olabileceğinin en güzel örneği olacaktır. Funda hanıma ve İYİ Parti ailesine bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Güneşin kadınları Şanlıurfa’da başarıya ulaşacaktır’’ dedi.