Karaköprü Belediyesi ilçenin yol ihtiyacını karşılamak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her mahallede çalışma yürütürken, Atakent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşüyor. Deforme olmuş yolları da yenileyen ekipler vatandaşların bozuk yollarda tozdan kurtulması için hız kesmeden çalışıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli nüfusu 237 bin üzerinde olan ilçede sürekli bir yol ihtiyacı doğduğunu ifade ederek, bu ihtiyacı karşılamak adına Fen İşleri ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, "Atakent Mahallemizde ekiplerimiz yeni yapılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek vatandaşlarımızın hizmetine tertemiz yollar sunuyor. Bunun yanında deforme olmuş, bozuk yolları da yeniliyoruz. Atakent dışında da neredeyse her mahallemizde ekiplerimiz yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Biz her şeyi ilçemizi güzelleştirmek, halkımızı refaha ulaştırmak için yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımız aynı yoğunlukla sürecektir" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Atakent Mahallesinin yanı sıra Seyrantepe, Doğukent, Batıkent ve Güllübağ mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.