Fen İşleri ekipleri Atakent mahallesinde yeni açılan yollar ile bozuk yollarda kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.

Şanlıurfa'nın en çok büyüme oranına sahip olan ilçesi Karaköprü'de ihtiyacı karşılamak için yeni yollar açılırken, vatandaşların sorun yaşamaması için yeni açılan yollar ile bozulan yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilitli parke döşeme çalışması yapılıyor.


Atakent Mahallesinde alt yapısı biten yollara kilitli parke döşeyerek vatandaşların bozuk yollarda sıkıntı yaşamasını önleyen Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki diğer yollarda da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karaköprü'nün sürekli büyüme gösterdiğine dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu büyümeye ayak uydurmak ve ilçenin gelişimine katkıda bulunmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi.


Başkan Baydilli, "Kış aylarının bitmesiyle birlikte ekiplerimizle çalışmalarımıza hız verdik. Karaköprü'ye yapacak çok hizmetimiz olduğunun farkında olarak çalışıyoruz. Özellikle 'Yol medeniyettir' diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. Alt yapısı biten yollarımızda kilit taşı döşüyoruz, alt yapısı bitmeyen yollarımızda da stabilize malzeme sererek vatandaşlarımızı çamurdan kurtarıyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.
 

Karaköprü Belediyesi Atakent mahallesinin dışında diğer ihtiyaç olan mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.