Kırmızı-Siyahlı ekibe galibiyeti getiren gol 16 yaşındaki Vedat Yeşilkaya’dan geldi.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 3. Lig'e çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor ligdeki ikinci maçında da galip gelerek liderliğini sürdürdü. 1920 Maraşspor ile deplasmanda karşılaşan Karaköprü ekibi 1-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu golle 2-1 galip gelmeyi başardı.

Kıran kırana geçen mücadelede ilk golü ev sahibi 1920 Maraşspor bulurken, Karaköprü Belediyespor Muhammet Kurt ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapattı. İkinci yarıda her iki ekip de gol pozisyonları bulurken, bir pozisyonda Karaköprü Belediyespor lehine verilen penaltı daha sonra iptal edilince yedek kulübesi hakeme tepki gösterdi. Maçın son dakikalarında sonradan oyuna giren, Karaköprü Belediyespor'un alt yapısından yetişen 16 yaşındaki Vedat Yeşilkaya'nın golüyle Karaköprü ekibi öne geçti ve maç 2-1 'lik skorla sona erdi. Maç sonrası Karaköprü Belediyesporlu futbolcular ve teknik ekip büyük sevinç yaşadı.

Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek stadında oynanan karşılaşmayı Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, yöneticiler ve Ak Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş de izledi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Tosun galibiyetten dolayı futbolcuları kutladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise, Maraş’a lider gelip lider döndüklerini, galibiyet serisine devam ederek ligi şampiyon bitirmek istediklerini söyledi.