Karaköprü Belediyesi, çocuklara Ramazan ayı sevinci ve coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası ‘Ramazan şenlikleri’ programlarına devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle hem çocuklar hem yetişkinler doyasıya eğleniyor.

Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Tek Perde Güldürü" tiyatro gösterisiyle ailelere ve çocuklara güldürü şöleni yaşatılırken, çocuklar için çeşitli oyunlar ve sürpriz hediyelerle dolu dolu bir etkinlik gerçekleştirildi.

Ramazan ayının güzelliğini ve coşkusunu çocuklarıyla birlikte yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar Karaköprü Belediyesinin özellikle çocuklar için her dönemde yaptığı etkinliklerden memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar kendilerini ve çocuklarını düşünerek bu etkinlikleri gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Ramazan Şenlikleri’ çeşitli etkinliklerle ay boyunca devam edecek.