Şanlıurfa’nın büyüyen ilçesi Karaköprü’de vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere yol atağı aralıksız devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2017 yılı içerisinde yaklaşık 20 kilometre yeni yol açarak vatandaşların hizmetine sundu.

 

‘Yol Medeniyettir’ anlayışıyla ilçede yaşanan yol sıkıntısını gidermek amacıyla ihtiyaç olan her bölgede ekiplerin yeni yollar açtığını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ’nün Şanlıurfa’nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olduğu için yol ihtiyacının da her geçen gün arttığına dikkat çekti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü’nün artan ihtiyaca karşılık yeni yol çalışmalarını hızlandırdığını kaydeden Başkan Metin Baydilli, “Büyükşehir Belediyemiz bu yolların altyapısını bitirip bize teslim ettikten sonra biz buranın üst yapısını kilit taşıyla tamamlayıp halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bunun yanında diğer mahallelerimizde muhtelif yerlerde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz Karaköprü Belediyesi olarak ilçemizde her yerde sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz, vatandaşlarımızın rahat etmesi için uğraşıyoruz” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Seyrantepe’nin yanı sıra Atakent ve Doğukent mahallelerinde de yeni yol açma ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor.