Şanlıurfa'nın en çok büyüme oranına sahip olan ilçesi Karaköprü'de ihtiyacı karşılamak için yeni yollar açılıyor. İlçenin gelişen mahallelerinden Doğukent’te ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek ve vatandaşların mağdur olmaması için Fen İşleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak ilçeye kazandırıyor.

'Yol Medeniyettir' düsturuyla hareket ettiklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün modernleşen ve büyüyen Karaköprü'ye yeni yollar kazandırdıklarını dile getirdi.  
Başkan Baydilli, "Yaz sıcaklarına rağmen ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Karaköprü ilçemiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de 'yol medeniyettir' diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. Doğukent mahallemiz dışında diğer mahallelerimize de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, bozulan yolları yeniliyoruz.  Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.
 Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent mahallesinin yanı sıra Seyrantepe, Atakent ve Batıkent mahallelerinde de yeni yol açma ve açılan yollara kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.