Her geçen gün büyüyen ve yeni yerleşmelerin oluştuğu Karaköprü'de ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların mağdur olmaması için Karaköprü Belediyesi tarafından yol seferberliği sürüyor. İlçenin birçok mahallesinde yol çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğukent Mahallesinde yeni yol açma açılan yolları çamurdan kurtarmak için kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.

İlçenin yeni gelişen ve yapılaşmanın arttığı mahallelerinden olan Doğukent'te vatandaşların talebi ve ihtiyaç oluşması üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından yeni yollar açılması talimatı verilirken, kış aylarında vatandaşların çamur sorunu yaşamaması için alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda da kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışmaları yapılıyor.

'Yol Medeniyettir' düsturuyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Metin Baydilli, ilçenin her tarafında gerekli görülen yerlerde yeni yollar açtıklarını dile getirdi.

 Başkan Baydilli, "Mahallelerimize yaptığımız gezilerde gerek kendi gözlemlerimiz gerekse vatandaşlarımızın talebiyle yol ihtiyacı olan yerlerde yeni yollar açılması için Fen İşleri ekiplerimize talimat veriyoruz. Bunun yanında yine vatandaşlarımızın kış aylarında çamurlu yollarda sıkıntı çekmemesi için de açtığımız yollarda Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları biter bitmez kilitli parke döşeme işlemi yapıyoruz. Doğukent mahallemizde de ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Yeni yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğukent'in yanı sıra Seyrantepe, Atakent, Batıkent ve Akpiyar gibi mahallelerde de program dahilinde yeni yollar açmaya devam ediyor.