Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Geçit kırsal mahallesinde yaptığı stabilize malzeme serimi ile vatandaşların kış aylarında sıkıntı çekmesinin önüne geçti.

 

Geçit mahallesi ile birlikte ilçedeki 130. Kırsal mahalle ve mezrasında yollarda stabilize malzeme serimi yapan Karaköprü Belediyesi ekipleri, program dahilinde kalan kırsal mahallelerde de yol çalışması yapacak.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdürdüklerini ifade ederken, kış aylarında kırsaldaki vatandaşların sorun yaşamaması için ekiplerin yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydetti.

 

Başkan Baydilli, “Kırsalımızda gerek yol gerek çok amaçlı salon gerekse sentetik çim saha hizmetlerimiz devam ediyor. Buralardaki vatandaşlarımız da bizim için çok önemlidir ve onlara da merkezdeki gibi hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah program dâhilinde bu hizmeti almayan kırsal mahallemiz kalmayacak” diye konuştu.

 

Geçit mahallesindeki vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Metin Baydilli’ye ekiplere teşekkür etti.