Karaköprü'de cami ihtiyacının giderilmesi amacıyla Şenevler Mahallesinde Karaköprü Belediyesi, İmam Bakır Camii Derneği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşa edilen İmam Bakır Vefa Cami'si ilk teravih namazıyla ibadete açılacak.

 

Yüzde 50'si tamamlanan ve alt katı tamamlanarak ibadete açılan camiyi ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Cami inşaatını gezen Başkan Baydilli eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.

 

Ziyarette açıklama yapan Başkan Baydilli, ilçedeki cami ihtiyacını gidermek amacıyla el birliğiyle güzel bir cami inşa ettiklerini dile getirdi.

 

 Başkan Baydilli, "Dört dönümlük güzel bir camiyi Şenevler mahallemize kazandırıyoruz. Bu camimizin 2,5 dönümü bir hayırsevere, 1,5 dönümü de belediyemize ait olup, yapımını da kurduğumuz dernekle el birliğiyle yapıyoruz. Şu an camimizin yüzde 50'si tamamlanmış durumda ve alt katı ibadete hazır hale getiriliyor. İnşallah ilk teravih namazıyla camimizin alt katını ibadete açacağız. Bu caminin yapımında emeği geçen tüm hayır severlere, iş adamlarına ve İmam Bakır Cami Derneğimize teşekkür ediyorum. Camimiz vatandaşlarımıza ve Karaköprü'müze hayırlı olsun" dedi.