Karaköprü Belediyesi, hızla büyüyen ilçede talepleri karşılamak ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak üzere yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Açılan yollar alt yapısı tamamlanana kadar stabilize malzeme serilerek kullanıma açılıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye en iyi hizmeti götürmek için sürekli çalıştıklarını belirterek, özellikle yol hizmetine çok önem verdiklerini ve sıkıntı yaşanmaması için ciddi bir yol seferberliği içerisinde olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “İlçemiz malumdur ki Şanlıurfa’nın en fazla tercih edilen gözde yerleşkesi olduğu için sürekli bir büyüme halindeyiz. Bu büyüme de doğal olarak bazı ihtiyaçlar doğuruyor ve bunun en önemlilerinden biri yol ihtiyacıdır. Özellikle konutlaşmanın yeni olduğu bölgelerimizde yeni yol açma çalışmalarıyla buradaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısını gideriyoruz. İlçe genelindeki bu gelişmeler, Karaköprü'nün ulaşım altyapısının güçlenmesine ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasına olanak sağlıyor.

Batıkent Mahallemizde yeni yollar açıyoruz ve alt yapısı yapılana kadar hemen mucur serip vatandaşların faydalanmasını sağlıyoruz. Ayrıca diğer mahallelerimizde de aynı şekilde yol açma, asfalt serimi veya kilitli parke döşeme çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.  

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Batıkent'in yanı sıra Seyrantepe, Doğukent, Mehmetçik, Güllübağ ve Atakent mahallelerinde de program dahilinde yol açma ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü