Şanlıurfalı iş adamı Kenan Altun, mesajında milli birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Altun ‘’Cumhuriyetimiz üç kıtada hüküm sürmüş, yeryüzünde adaletin timsali olmuş 600 yıllık bir cihan devletinin üzerine inşa edildi. Bugün, geçmişte atalarımızın elde ettiği zaferlerin gölgesinde nefesleniyoruz’’ dedi.

Cumhuriyetin milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından birisi olduğunu da belirten Kenan Altun ‘’Milletimiz, tarihi boyunca sayısız zaferlere imza attı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, vatanın her köşesinde verilen kutlu mücadele ile atalarımız bu toprakları bizlere vatan eylediler. Kurtuluş savaşımız, Cumhuriyetimizin ilanı ile taçlandı. Milletimiz, en son 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de tarih yazdı. Vergilerimizle, alınan silahlarla, bağımsızlığımıza, Cumhuriyetimize doğrultulan namlular, aziz şehitlerimizin ve milletimizin dik duruşu ile çevrildi. Milletimiz bir kez daha Cumhuriyetine 15 Temmuz’da sahip çıktı’’ dedi.

Kenan Altun, sözlerinin sonunda ‘’Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün istiklal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün Şanlıurfalı hemşehlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramlarını kutluyorum’’ dedi.