Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla, ilçe genelinde yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşların yol ihtiyacını gideren Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarıyla taktir topluyor. Yeni yol açma, stabilize, kilitli beton parke döşeme ve bakım onarım şeklinde çalışmalarını sürdüren ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayrımı da yapmıyor.

KONUKLU MAHALLE MUHTARI: BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında, Konuklu kırsal Mahallesi’nde yol atağı devam ediyor. Mahalle genelinde kazı çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yollar ile yeni sokaklarda sürdüren stabilize yol yapım çalışmaları, ilk etapta 20 sokakta sürdürülecek. İhtiyaçlar doğrultusunda ekipler tarafından Konuklu’nun geneline yayılacak çalışmalarla ilgili açıklama yapan Konuklu Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu, “Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyoruz. Mahallemizin alanı çok büyük, kendisi elinden geldiği kadar kusur etmiyor. Onun için Fevzi Demirkol başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

51 YENİ YOL AÇTI; ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Konuklu’da sürdürülen çalışmalar kapsamında henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlar ile yapılaşmanın bulunduğu alanlarda yeni yol açma çalışmaları da devam ediyor. Toplamda 51 yeni yolun açıldığı mahallede, ekipler 1 sokakta daha çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bu sokaktaki çalışmalarını tamamladıktan sonra planlama dahilinde mahalledeki çalışmalarına devam edecek.