Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Talepleri birinci ağızdan alan Başkan Kuş, taleplerin anında çözümü için ilgilileri talimatlandırıyor. Sahadan bir an olsun kopmayan ve rutin bir şekilde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri Halil Beyaz, Yakup Kılınç ve mahalle muhtarlarıyla birlikte ilk olarak çarşı bölgesi olarak adlandırılan Haşimiye bölgesine geçti. Burada esnafla bir araya gelen Başkan Kuş, esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte önce Meşarkiye caddesine oradan da Türkmeydanı mahallesine geçen Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyip, bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Her zaman esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Sabahın erken saatlerinde İlçe Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve Türk Meydanı  Muhtarımız ile birlikte Türk Meydanı ve Arap Meydanı esnafı ve vatandaşları ile bir araya gelip sorunlarını dinledik. Yapılacak projeler hakkında ve Mahallemiz ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk ve kendilerine bol kazançlı, bol rızıklı günler diledik. Yaklaşık 9 aydır Dünya’yı etkisi altına almış koronavirüs nedeni ile vatandaşlarımız ile sarılıp tokalaşamıyoruz, bunun hüznünü yaşıyoruz. Cenab-ı Mevlam en yakın zamanda bu koronavirüs belasını üstümüzden def eder. Buradan bizleri dinleyen vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize önerimiz şu; mümkün mertebe evden çıkmayalım, çıktığımız zaman fiziki mesafeyi koruyalım ve maskesiz asla ve asla dışarı çıkmayalım. Çocuklarımıza sahip çıkalım. En büyük taşıyıcı çocuklarımız dikkat edelim. İnşallah peyder pey esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi Ak Parti İlçe Başkanımız ile birlikte, Meclis Üyelerimiz ile birlikte İlgili mahalle Muhtarlarımız ile birlikte devam ettireceğiz. Türk Meydanı Mahallemizde bugün Muhtarımız bizlere eşlik ettiler. Mahalle muhtarımız bizlere eksikliklerini ifade ettiler. İlgili Başkan Yardımcımıza ve Birim Müdürümüze talimatımızı verdik. En yakın sürede Türk Meydanı Mahallemizdeki sıkıntıları gidereceğiz. “dedi.

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Halil Beyaz ise,” Öncelikle Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, İlçe Başkanımız Mehmet Moğal’a teşekkür ederim. Esnafımıza, Başkanımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Türk Meydanı Mahalle Muhtarı Muhtar Mustafa Sarıkınacı da Başkan Kuş’a teşekkür edip şunları söyledi,” Bugün Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanımız Mehmet Moğal mahallemizi ziyaret ettiler. Sabahın erken saatlerinden beridir bir aradayız. Esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sorunlarımızı dinlediler. Mahallemizle ilgili sorunlarımızı ilettik ve kendileri de birim amirlerine anında iletti ve eksikliklerimiz en kısa zamanda giderilecek. Ben kendilerine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”