Demirkol’un bugün ki durağı İpekyol Mahallesi oldu. İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş ile birlikte mahalleyi gezen Demirkol, yapılan çalışmaları denetleyerek, yeni yapılacaklara dair bilgiler aldı. Demirkol’a sahada, ilgili birim müdürleri de eşlik etti. 

DEMİRKOL, MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

İpekyol Mahalle Muhtarlığının ziyareti ile başlayan mahalle turu, sokak sokak mahalleyi dolaşarak devam etti. Bugüne kadar yapılanlar, yenilemeler, yeni yapılabileceklere dair saha araştırması da olabilecek tur boyunca Demirkol, sık sık vatandaşlarla da fikir alışverişinde bulundu. 

HER GÜN BİR BAŞKA MAHALLE TURU

Mahalle turunun ardından kısa bir bilgi veren Demirkol, İpekyol Mahallesinin kentin en eski mahallelerinden biri olduğu vurgusunu yaparak, bu gibi mahallelerde yeni planlamalar yapmanın zorluğundan ve yapılaşmanın tamamlanmasının etkilerinden bahsetti. Demirkol konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İpekyol Mahallemiz şehrimizin eski mahallelerinden biridir ve yapılaşmanın tamamlanmış olduğu bir mahalledir. Yapılaşma tamamlandığı için biz bu mahallelerde hizmetin kalitesini arttırmak istiyoruz. Göreve başladığımız zaman İpekyol Mahallesinin bir kısım yollarında eksiklikler vardı. Bir kısım yolları yapılmamıştı. Başladığımız gün de İpekyol Mahallesinin tüm yollarını tamamlamayı planladık. Yine şimdi İpekyol Mahallemizde hizmetin kalitesini arttırmak adına, meskûn mahal olduğu için yeni planlamalar yapamamaktayız. Bu nedenle mevcut durumda hizmetlerin kalitesini arttırmak yönünde çalışmalarımız devam ediyor.”

MAHALLE MUHTARI TAVAŞ’TAN TEŞEKKÜR

İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş ise Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a mahallede yapılan ve aralıksız devam eden çalışmalardan dolayı teşekkür etti.