Türkiye'nin en geniş kapsamlı kitap fuarlarından birine ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da yazar - okur buluşmaları sürüyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı, okur yazar buluşmaları, imza günleri ve çeşitli konferanslarla devam ediyor.

Bu kapsamda Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel’de, Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelerek fuarda okurlarıyla buluştu.

Okurlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Yüksel, tüm Şanlıurfalılara ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Mevlüt Yüksel kimdir ?
Gazeteciliğe 1984 yılında alaylı olarak Bulvar Gazete- si’nde başlayan Mevlüt Yüksel, uzun yıllar polis-adliye ve siyasi haberler muhabirliği yapmıştır. Bir çok gazete ile te- levizyonda, istihbarat şefi, istihbarat ve haber müdürü ola- rak görev yapmıştır. Yerli ve yabancı çeşitli terör ile mafya örgütleri konusunda, yoğun araştırmalar yapmış, bunların hepsini haber olarak yayınlamıştır. Yüksel, haber müdürü olmasına rağmen, saha gazete- ciliğini uzun yıllar sonra uygulayan gazeteci olmuştur. Bu nedenle, özellikle Gezi Parkı olayları ve sonrasında, gerek TAKVİM Gazetesi, gerekse ahaber Tv’de yaptığı yurt içi ve yurt dışındaki araştırmacılığa dönük haberler ile tanınmış- tır. Dünyanın 20 ülkesinde meydana gelen olayları, savaş- ları ve gelişmeleri, bizzat yerinde takip eden Mevlüt Yük- sel, başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, Almanya ,Hollanda, Fransa ile İsviçre’de bulunan, çok sayıda gazete, dergi, televizyonun yanı sıra, sosyal medyada haber konusu olmuştur. Araştırmacı Gazeteci Mevlüt Yüksel, halen TAKVİM Gazetesi’nde Haber Müdürü olarak görev yapmaktadır. Yüksel, ayrıca A Haber Tv'de Yaz Boz Programı yapımcılığı da yapmakta.

MEDYAURFA.COM