Şanlıurfa Müzesi önünde maske ve sosyal mesafeye uygun oturma düzeni ile yapılan konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şanlıurfa'nın yetiştirdiği iki nadide ses olarak bilinen Münevver Özdemir ile Bekir Çiçek düzenlenen halk konserinde adeta bülbül gibi şakıyarak Urfalılara önce gazel tadında ardından müzik adına unutulmaz bir ziyafet sundular. 

Hele Ninno Olasan, Kınıfır Bed Reng Olur, Kapuyu Çalan Kimdir, Kışlalar Doldu Bugün, Evlerinin Önü Yonca gibi birbirinden unutulmaz eserlerin yorumcusu olan Münevver Özdemir ile yine Şanlıurfa'nın yetiştirdiği gazelhan Bekir Çiçek'in seslendirdiği eserler hemşehrilerinin kulaklarının pasını sildi.

KONSERDE HEMŞEHRİMİZ HALİL ALTINGÖZ DE SAHNE ALDI

Hemşehrimiz Münevver Özdemir ile Bekir Çiçek, kendilerini protokolden dinleyenler arasında bulunan bir diğer hemşehrimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu Sanatçısı Halil Altıngöz'ü sahneye davet etti. Sahneye gelen Sanatçı Altıngöz, böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibini kutladı. Konuşmanın ardından her üç sanatçı bir arada "Urfalıyam Ezelden" ve "Fadile" yi seslendirdiler. Vatandaşlarda seslendirilen eserlere eşlik ettiler.    

Davetlerini kırmayarak kente gelerek hemşehrilerine konser veren her iki sanatçıyı tebrik eden Başkan Beyazgül, "Müzik tadında unutulmaz bir gece yaşattıkları için hemşehrimiz Münevver Özdemir, Bekir Çiçek ve konuk sanatçı Halil Altıngöz ile orkestraya teşekkür ediyorum. Şanlıurfalıların kulaklarının adeta pası silindi. Etkinliklere yeni normale uygun olarak devam etmeye çalıştık. Bu konuda Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğümüzün genç ekibini tebrik ediyorum" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gecenin anısına Münevver Özdemir ve Bekir Çiçek'e birer mırra takımı hediye edildi. Münevver Özdemir'in plaketini Başkan Beyazgül takdim ederken Bekir Çiçek'in plaketini ise Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık takdim etti.