Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde yol bakım, onarım ve güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen yeni program dahilinde 26 mahallede yol yapım çalışmalarını başlattı.

Başkan Özyavuz; Harran ilçemizde bugün itibariyle 26 mahallemizin grup yollarında, bakım ve onarım çalışmasını başlattık. Bu çalışmalar kapsamında İlçemiz genelinde 6 Asfaltlama robotu kurduk. Çalışmalarımız;

1- Balgat, Buldum, Kılıçlı, Aşağı Yarımca, Yukarı yarımca, Tozluca ve Yakacak yolları Şanlıurfa/Akçakale asfalt yoluna bağlayacağız.
2- Kuruyer, Kütlük, Miyanlı, Savacık, Arşık ve Eski Harran yolları bakım ve onarımını tamamlayacağız.
3- Damlasu, Demirli ve Karatepe yolu güçlendirilerek yeniden yapılacaktır.
4- Bükdere ve Kırmıtlı mahallelerimizin yollarında bakım ve onarım çalışmasını tamamlayacağız.
5- Meydakapı, Yeni Doğan ve Bilgili mahallelerimizin yolları arası diğer mahallelerimizde olduğu gibi bakım ve onarımını bitireceğiz.
6- Koyunluca, Tanınmış, Başak, Aşağı Kesme Kaya ve Küçük Yıldız arası mahallelerimizin yollarımızın bakım ve onarımını tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Bizim tek bir hedefimiz var oda İlçe’mizde; ayrım gayrım yapmadan her noktasına hizmetlerimizin ulaştığı, herkesin ve her kesimin, mutlu, memnun olduğu bir yönetim anlayışı ve en önemlisi de Harran’ımızı yaşam kalitesinin yüksek kentler arasına taşımaktır.” İlçe’miz için çalışmalarımız devam etmektedir. Dedi.