Harran Belediyesi, ilçeye bağlı Süleyman Demirel Mahallesinde yapımına başladığı park yapımını tamamladı. Değişen ve hızla büyüyen Harran'da, vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına yeni parklar kazandıran Harran Belediyesi, ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Süleyman Demirel’de daha önceden başladığı park yapımını tamamladı. 

Resim

Süleyman Demirel mahallesinde, vatandaşların aileleri ile güzel ve huzurlu vakit geçirebileceği yaşam alanları, egzersiz aletleri, çocuk oyun alanının olduğu ve birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekleri yeni bir dinlenme ve oyun alanı oluşturuldu.

Resim

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, çocuklardan ve kadınlardan gelen park taleplerini geri çevirmemeye özen gösterdiklerini belirterek, her mahalleye modern park yapımlarına devam edeceklerini belirtti. Başkan Özyavuz, "Süleyman Demirel Mahalle’mize kazandırdığımız yeni nefes alanımız bölge halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Allah’ın izniyle bu virüs salgınından tez zamanda kurtulup, parklarımızın herkese açık olduğu zamanlar yakındır. Şimdilik biraz daha sabredip evlerimizde kalmaya devam etmeliyiz. “Dedi.