Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, merkez ve kırsa mahallelerde yapımı devam eden, çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere yönelik, mahalle içi asfalt serim çalışmalarının Algılı Mahallesin de devam ettiğini belirtti.



Başkanı Özyavuz, Hafta içi, hafta sonu demeden, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yakından takip ederek, yerinde gözlemliyor.  

Başkan Özyavuz konuyla ilgili yaptığı açıklama da ''Göreve geldiğimiz gün hedeflerimiz vardı. Allah’a hamdolsun hedeflerimizi bir bir hayata geçirerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirmemin memnuniyeti içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum'' dedi.



Algılı Mahallesinden Halil Çağatay ise yaptığı açıklamada ''Yaptığı hizmetlerden dolayı Genç Başkanımız Mahmut Özyavuz’a teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Sait Çağatay'da Başkan Özyavuz'a teşekkür ederek ''Algılı mahallesinde yapılan asfalt çalışmasında dolayı çok memnunuz'' dedi.



Mahalle Abit Çağatay da hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek ''18 Yıldır görmediğimiz hizmetleri, artık mahallemiz görmeye başladı. Gençlerimiz de bizler de sevindik ve mutlu olduk'' dedi.


Mahalle Muhtarı Hasan Çağatay ise ''Bugün itibariyle Algılı mahallemizde, Harran belediyesi tarafından, mahalle içi asfaltlama çalışmaları başlamıştır. Çalışmalarından dolayı Harran Belediye Başkanı Sayın Mahmut Özyavuz’a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum'' dedi.

''Harran ilçemizin kırsal mahallelerinden, en ücra köşelerine kadar hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Eğitim de, Sağlıkta ve Kültür de elimizde ki bütün imkanları kullanarak yeni ve emin adımlar atıyoruz. Bugünde Harran ilçemizin Algılı mahallesinin mahalle içi asfaltlama çalışmasını başlattık. Bu çalışmanın başta Harran ilçemize, Algılı mahalle sakinlerine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Temel hizmetlerde, Belediye Meclis üyelerimizle, Belediye personellerimiz ile beraber gece gündüz demeden Belediyemizin bütün imkanlarını, şahsımızın bütün eforunu Harran ilçemize ve vatandaşlarımıza harcıyoruz. Harran ilçemizi önümüzde ki yıllarda yeniden yazdığımızı ve bizim farkımızı bütün Harran Ovası görecektir inşallah'' dedi.