Taç Furkan Tekstil ve Perde uygun fiyat ve hediyelerle Şanlıurfa'ya özel bahar kampanyasını başlattığını duyurdu. Şanlıurfa'da  yeni evlenecek çiftler ve evlerini güzelleştirmek isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya son hız devam ediyor.
KESKİN ''HEMŞERİLERİME HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM''
Şanlıurfalı Genç İş Adamı Reşat Keskin Urfamıza hizmet etmekten ''Onur ve Gurur'' duyduğunu, Ayrıca Urfa'da şark odası yapan
firmaların kendileri ile çalıştığını ve Güneydoğu başta olmak üzere Gaziantep, Mersin, Adana, Ankara ve İstanbul'da büyük otellere ve işletmelere
hizmet verdiğini açıklamasında belirtti. Şanlıurfa Taç Furkan Perde İşletmecisi Reşat Keskin'' Şanlıurfalı bayanların en iyisini hak ettiklerini düşünüerek, zengin çeşit ve kampanyalar yaptık'' dedi.
FURKAN TEKSTİL'DE PERDE ALANA SÜPRİZ HEDİYELER
Ayrıca Bahar kampanyası dahilinde kısıtlı süre için Perde yaptıranlara Pike takımı, Nevresim takımı ve sürpriz hediyeler Şanlıurfa Taç Furkan perdede sizleri bekliyor.
Perde çeşitleri olarak fon, kanat, stor, tül, zebra, kravüze, country, fransız, modern ve daha bir çok çeşit perdenin bulunduğu mağazayı mutlaka görmelisiniz.

Adres: Karaköprü- Diyarbakır yolu üzeri Şanmar market arası Zuhal Apartmanı altı.
İletişim : 0 414 347 95 77 - 0 542 259 79 79 Reşat Keskin